VOEDING

Voeding is van invloed op onze gezondheid. 
 
 
 
 
 
ETEN EN DRINKEN
Het effect van biologische producten en de invloed op ons fysiek welbevinden is inmiddels wel bekend. Biologische en onbewerkte groenten en fruit bevatten meer voedingsstoffen dan bespoten en gemanipuleerde groenten. Probeer altijd zo veel mogelijk pure voeding en dranken tot je te nemen, hoe meer ingrediënten op de verpakking staan hoe meer ongewenste stoffen het lichaam moet verwijderen. Eten met het seizoen geeft het lichaam wat het nodig heeft, daarnaast is het ook beter voor de aarde en het milieu.
 
OVERGEWICHT
Vaak blijkt dat emoties en oude overtuigingen van invloed zijn op uw overgewicht. Mensen eten  bijvoorbeeld te veel, te vet en te zoet om emoties te onderdrukken of niet te voelen. Nare ervaringen opgedaan in uw leven kan hier de oorzaak zijn. Holistische advies helpt u om inzicht hierin te krijgen en werkt op fysieke, emotionele en mentaal gebied waardoor mensen beter in hun vel gaan zitten en op verantwoorde wijze met voeding weten om te gaan. Dit met behoudt van het mogen genieten.

ALLERGIEËN
Consulten werken op de onderliggende oorzaak van de allergie, zodat diëten vaak tijdelijk zijn. Het komt voor dat bijvoorbeeld iemand met een allergie na een aantal maanden van therapie weer voorzichtig aan de allergie kan worden blootgesteld. Met herstel kan iemand langzaam weer eten wat eerst niet kon en hoeft een allergie niet altijd een heel leven lang te duren.