KINDEREN


Is je baby chronisch verkouden? Is je kleuter bang in het donker, bang alleen te blijven? Soms is dit eenvoudig te verhelpen. Wil je kind niet naar school? Is je peuter een driftkikker? Wil je puberzoon niet praten? Is je tiener lusteloos en down? Te beïnvloedbaar? Blijf er niet mee zitten en vraag hulp.
 
 
Kleine en grote problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Denk b.v. aan luchtvervuiling en pesticiden, kleur-, geur en smaakstoffen in voeding. Trauma tijdens en na de geboorte, nare ervaringen met familieleden, buurtkinderen of situaties op school. Allemaal ervaringen die worden opgeslagen en later problemen kunnen geven. Het verband wordt dan niet meer gelegd, maar is wel degelijk nog aanwezig.
 
CONSULTEN
In consulten kan bij kinderen en baby's worden getest wat de onderliggende oorzaken van problemen zijn. Dit geeft inzicht. De behandelingen en middelen zijn eenvoudig toe te passen, natuurlijk en effectief.
Holistische therapie werkt kindvriendelijk en eenvoudig. Zwaktes in de lichamelijke en geestelijke conditie worden versterkt. Dit geeft meer plezier, vitaliteit, kracht, weerbaarheid, rust en zekerheid voor het kind.

Een intake duurt gemiddeld een uur. Consulten zijn gemiddeld 1x per maand.