KINDEREN

ALLERGIEËN, CHRONISCHE VERKOUDHEID, HUIDPROBLEMEN, ANGSTEN EN ANDERE KLACHTEN BIJ KINDEREN GEVEN OUDER EN KIND SPANING. BLIJF ER NIET MEE ZITTEN EN VRAAG HULP. 

Kleine- en grote problemen kunnen diverse oorzaken hebben. Denk b.v. aan luchtvervuiling en pesticiden, kleur-, geur en smaakstoffen in voeding. Trauma tijdens en na de geboorte, nare ervaringen met familieleden, buurtkinderen of situaties op school. Allemaal ervaringen die worden opgeslagen en later problemen kunnen geven. Het verband wordt dan niet meer gelegd, maar is wel degelijk nog aanwezig.
 
CONSULTEN
In een consulten kan bij kinderen en baby's worden getest wat de onderliggende oorzaken van problemen zijn. Dit geeft inzicht. Soms ook voor de ouders en de rest van het gezin. De behandelingen en middelen zijn eenvoudig toe te passen, natuurlijk en effectief.
Holistische therapie werkt kindvriendelijk en eenvoudig. Zwaktes in de lichamelijke en geestelijke conditie worden versterkt. Dit geeft meer plezier, vitaliteit, kracht, weerbaarheid, rust en zekerheid voor het kind.

Een intake duurt gemiddeld een uur. Consulten zijn gemiddeld 1x per maand.