WERKWIJZE

Holistische therapie werkt breder op gezondheid dan alleen het fysieke. In een uniek behandeltraject wordt gewerkt op alle niveaus van energie: fysiek, etherisch, gevoelens, gedachten en bewustzijn. Nicole Prins hanteert als coach en natuurgeneeskundig therapeut een holistische benadering van genezen vanuit vijf natuurgerichte principes.


Holistisch 
Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘heel’ betekent. Holisme is een stroming waarbij men ervan uitgaat dat lichaam, geest en ziel onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. Holistische gezondheidstherapie heeft een breed scala van behandelvormen en methodieken, waardoor effectief kan worden behandeld.

Samen
De werkwijze van de Holistische Gezondheidstherapie is complementaire zorg en daardoor goed te combineren met andere therapieën zowel regulier als alternatief.

Testen
In de therapie wordt gebruik gemaakt van een biosensor (een snoerloos meetinstrument) waardoor het mogelijk is om vooraf te testen of een therapie of middel effect zal hebben op het behandelen van de oorzaak van de aandoening(en). Verder kan snel een eenvoudig worden gekeken of de supplementen of kruiden die u neemt belastend of ondersteunend voor u werken. Daarnaast kunt u advies vragen over voeding of diëten die mogelijk belastend voor u kunnen zijn. Dat bespaart u veel tijd en geld.